Saltar al contenido

Proyecte: Branding, disseny gràfic
Valors: tradición, respecte, proximitat

ramen-ya hiro

Ramen-Ya Hiro porta la tradició del ramen japonès a Barcelona. Amb el disseny de la identitat, vaig treballar amb dedicació per capturar l’essència d’aquesta tradició. Una cuina on es poden apreciar el fideus fets a mà i amb un profund respecte pels ingredients, seleccionats amb amor. A través del branding, vaig transmetre aquesta passió pel ramen autèntic i vaig contribuir a fer de Ramen-Ya Hiro un conegut referent a la escena gastronòmica a Barcelona.

En el context de Ramen Ya Hiro, la identitat visual és una eina poderosa per comunicar els valors fonamentals de la marca i la seva dedicació a la sostenibilitat i la qualitat. Un bon disseny va ser ha estat crucial per aconseguir aquesta missió.

En la creació del branding i la imatge corporativa de Ramen Ya Hiro, he treballat amb l’objectiu d’expressar la seva autenticitat, la passió pel ramen japonès i l’ús d’ingredients de proximitat i qualitat. A través dels colors, les formes i les imatges, hem intentat capturar la bellesa de la simplicitat i la naturalesa en els nostres dissenys.

Una de les meves responsabilitats principals com a dissenyadora ha estat la selecció de materials per a l’envàs i la presentació dels productes. Hem optat per materials sostenibles, reciclables i reutilitzables, demostrant així el nostre compromís amb la conservació del medi ambient. Aquesta elecció no només és ecològica sinó que també transmet als nostres clients el nostre respecte pel planeta i la comunitat local.

El disseny gràfic ha estat una peça clau en les campanyes de Ramen Ya Hiro. Hem utilitzat la creativitat per comunicar la història i l’esperit del nostre restaurant, destacant les connexions amb la cultura japonesa i la frescor dels ingredients locals. Cada element i artefacte han estat dissenyats amb cura per reflectir la passió pel ramen i la sostenibilitat.

descobreix més

Dissenyadora multidisciplinar, apassionada per la sostenibilitat i la creació de solucions úniques i respectuoses amb el medi ambient. El meu treball combina coneixements en disseny gràfic amb la visió de l’aprofitament òptim dels recursos disponibles, amb la missió d’inspirar i promoure un món més sostenible.