Saltar al contenido

Soc la Serena

Sóc la Serena Vacas i el disseny és la meva passió, fins i tot quan, de nena, no sabia què era el disseny i maquetava amb una màquina d’escriure, les meves pròpies revistes. Vaig estudiar Disseny Gràfic a l’Escola Massana, graduant-me el 2004 amb el projecte final del CFGS. A dia d’avui, em dedico al Disseny de Producte i miro el món del disseny des d’una perspectiva holística. Només amb decisions sostenibles i eficients podrem avançar.

He aprofundit la meva formació amb estudis en Disseny d’Interiors a l’Escola Bau (Diploma Nit), així com amb un CFGS de Màrqueting a l’ETP Clot. Sempre que puc, faig uns crèdits cercant d’ampliar els meus coneixements amb Grau en Comunicació a la UOC.

La meva carrera professional és extensa i està plena de projectes emocionants i noves idees. Des de 2012 fins al 2018 vaig treballar al meu propi estudi i com a freelance. 

Avui, a més de continuar la meva carrera, soc mare de dos fills, mantinc actiu un blog sobre «lifestyle» sostenible i «slow travel». La meva habilitat per a planificar i organitzar tant la meva vida familiar com la professional és una part essencial de qui sóc. Gràcies la meva experiència, no dubto a prendre decisions importants quan la situació ho requereix.

hola@serenavacas.com
+34 655 03 29 92

he treballat amb

RAMEN-YA HIRO
NUEVARTE LTD
BICOSOME
TANGRAM LEGAL
ÀREA VISUAL ESTUDI
TURISME DE CATALUNYA
LIBERTY SEGUROS
GENESIS
REGAL
SMART SABADELL
ELUCUBRARE
BAMBIUM
ESCOLA INFANTIL MONTSERRAT
FOC – PSICOLOGIA
HUNTERSDESK
REFORMA – INOUT REFORMAS
TRIPSUM – YOTBEE
WELCOME LANGUAGE SCHOOL
I MOLTES MÉS

The war will end, and we will be able to appreciate beauty once again."
francesca findabair, The witcher