Saltar al contenido

Proyecte: Disseny d’interiors
Materials recuperats: fusta, teixits, vidre i altres materials domèstics.

mochi mòdul

El projecte Mochi pren inspiració de la pasta de d’arròs gomosa que pot prendre qualsevol forma amb les mans. Aprofitant aquesta flexibilitat com a concepte central, s’ha configurat aquest mòdul. Les seves parets es componen de 76 panells de fusta i vidre recoperats que formen la seva circumferència. Aquests panells de fusta provenen de diverses espècies i procedències amb certificat, donant un toc de diversitat a la construcció. Els panells de vidre són mòbils, actuant com a finestres que permeten la circulació d’aire i la llum.

Aquest mòdul s’aixeca 20 cm sobre el nivell del terra. Aquesta elevació no només actua com a aïllant tèrmic amb el terreny, sinó que també permet l’execució de les instal·lacions necessàries. L’accés per superar aquests 20 cm es resol amb una rampa de fusta. Per al sostre, s’han utilitzat els mateixos panells de fusta de l’estructura vertical, tractats per donar-los la forma d’una volta.

La forma d’aquest mòdul segueix l’estil d’una nau, configurant el sostre i les parets com la construcció d’un casc invertit. D’aquesta manera, els panells es comporten com a costelles i taulins, hermetitzant-los per a la seva impermeabilització.

A més a més, aquest treball busca unir l’experiència amb la sostenibilitat a través de l’ús de materials de construcció reciclats i reutilitzats. Tots els materials de construcció són reutilitzables i el mòdul s’ubicaria entre els arbres de la manera més respectuosa possible, sense causar cap dany a l’entorn natural.

descobreix més

Dissenyadora multidisciplinar, apassionada per la sostenibilitat i la creació de solucions úniques i respectuoses amb el medi ambient. El meu treball combina coneixements en disseny gràfic amb la visió de l’aprofitament òptim dels recursos disponibles, amb la missió d’inspirar i promoure un món més sostenible.